Välj en sida
Om oss Truckreparatören

Om oss

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda svensk industri kostnadseffektiv materialhantering. Det gör vi genom att sälja, hyra ut och underhålla nya och begagnade gaffeltruckar, samt genom att tillhandahålla den utbildning som krävs för att köra en truck.

Verksamhet

Vi är ett företag med 16 anställda, varav 10 är montörer. Vi har truckförsäljning, truckuthyrning och utför även service samt reparationer av truckar. Hos oss kan du hitta det mesta inom gaffeltruckar. Bland annat motviktstruckar, lagertruckar och ledtruckar. Vi bemannar även större arbetsplatser med kompetent truckverkstadspersonal.

Vår historia

Truckreparatörens Försäljnings AB grundades 1961 i Johanneshov av Lennart Fixelius, nuvarande VD Stefan Fixelius farfar. Sedan 1967 ligger företaget i egna lokaler i Tyresö, Stockholm och vi finns numera även i Uppsala.

Vision

Vi har branschens bästa mekaniker. För att kunna ge optimal service har vi sex välutrustade servicebilar och jobbar inom hela Storstockholm och Uppsala. Vi är helt oberoende och servar och reparerar samtliga märken, som exempelvis Linde, BT, Caterpillar, Toyota mm. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och våra anställda får fortlöpande utbildning, vilket betyder att vi alltid är uppdaterade på nyheter inom branschen. Vi har bra kanaler för att tillhandahålla reservdelar och truckbatterier till mycket konkurrenskraftiga priser.

Truckreparatörens Försäljnings AB är ett sedan 2021-04-01 ett dotterbolag till Toyota Material Handling Sweden AB.

Code of Conduct – uppdrag, syfte och gemensamma värderingar.

Toyota Material Handlings uppförandekod beskriver våra principer och standarder som alla anställda och tredje parter som agerar på företagets vägnar förväntas följa. Att agera med integritet och följa alla tillämpliga lagar och förordningar kommer att göra skillnaden när det gäller att driva strategisk tillväxt.

Vår Code of Conduct Helpline är till för dig.

Vår hjälplinje är valfri att använda och rapportering kan göras anonymt även om den är att föredra att identifieras för att bättre kunna skydda individen från repressalier och för att undersöka saken. Vår hjälplinje för uppförandekod drivs av en oberoende tredje part och är tillgänglig 24/7 för både onlinerapportering och per telefon. Om du vill lämna en rapport till vår hjälplinje för uppförandekod, använd länken nedan.
Vi ber om din vänliga förståelse för att vårt whistleblower-system inte kan acceptera, behandla eller vidarebefordra kundklagomål eller problem. Vänligen kontakta våra försäljningskanaler eller våra kollegor från försäljnings- och serviceföretag och vi kommer gärna att granska din oro för att vidta alla nödvändiga åtgärder för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet. Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har begagnade truckar i lager av ledande truckmärken

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem. De vanligaste truckmärkena vi jobbar med finns angivna på sidorna för respektive typ av truck.

De vanligaste truckmärkena är Toyota, BT, Linde, Jungheinrich, Atlet, Mitsubichi etc.