Välj en sida
Truckutbildning

Truckutbildning för företag i Stockholm och Uppsala

Truckutbildning för företag

Truckreparatören har lång erfarenhet av truckförarutbildningar, och hos oss får du möjlighet att prova flera olika truckmärken och storlekar. Vi anordnar certifierade truckutbildningar vilka ger dig truckkort efter avslutad truckkurs. Kontakta oss för mer information.

Bli godkänd truckförare

Det är viktigt att du som kör truck kan göra det på ett säkert sätt. Under våra truckförarutbildningar får du lära dig allt du behöver för att kunna föra trucken enligt gällande regler och föreskrifter. Vi går igenom hur du bäst använder trucken för att lyfta last samt hur tung last trucken klarar av att lyfta. Säkerhetsaspekter är en väsentlig del av utbildningen, som truckförare är det viktigt att kunna använda trucken på ett säkert sätt för att undvika skador på människor, last och fastighet.

Kursen består av både teori och en hel del praktiska övningar. Vi har flera olika truckar du får möjlighet att testa, vilket ger dig en unik chans att prova på olika truckmodeller och storlekar som du kan stöta på i arbetet. Efter avslutad utbildning får du ditt körkort för truck, något som är en betydande merit på många olika arbetsplatser. Vi ser till att du får med dig de kunskaper du behöver för att bli en duktig och trygg truckförare.

Kostnad och kurstillfällen

Vi erbjuder våra kunder kundanpassade utbildningar.

Våra utbildningar finns i Stockholm. Hör av dig för prisuppgift och datum för kurstillfällen. Om du är intresserad av våra truckutbildningar är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-712 03 85 eller e-post ekonomi@truckreparatoren.com

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet. Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har begagnade truckar i lager av ledande truckmärken

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem. De vanligaste truckmärkena vi jobbar med finns angivna på sidorna för respektive typ av truck.

De vanligaste truckmärkena är Toyota, BT, Linde, Jungheinrich, Atlet, Mitsubichi etc.